Græskarsuppe med varme krydderier

En lækker og super nem suppe, som kan laves med indholdet fra dit halloweengræskar. Den kan også laves med hokkaido (her skal du bruge skrællen også) 🙂

græskarsuppe

Græskarsuppe med varme krydderier

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Suppe, Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 kg græskarkød eller 1 hokkaido
  • 2 alm løg
  • 2 gulerødder
  • 3 fed hvidløg
  • 7 dl vand
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk ingefær, frisk
  • 1 tsk spidskommen
  • chili efter smag
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 bouillonterning
  • salt og peber
  • olie til stegning

Tilbehør

  • 2 fuldkornsflutes

Sådan gør du
 

  • Skræl løg, hvidløg og gulerødder, og skær dem i grove stykker.
  • (Bruger du et hokkaido græskar, skal det skylles og kernerne fjernes, herefter bruges det hele græskar, skåret i mindre stykker).
  • Svits løg i olie i en stor gryde indtil de er klare. Tilføj hvidløg og svits kort.
  • Tilføj græskarkødet og gulerødder i mindre stykker til gryden, og svits 2-3 minutter.
  • Tilsæt vand, bouillon, citronsaft og krydderier, og lad det hele simre til græskar og gulerødder er møre.
  • Blend suppen, og tilsæt madlavningsfløde. Smag til med salt og peber, og evt. flere krydderier og citronsaft.
  • Server med fuldkornsflutes, ristede græskarkerner eller bacontern samt en klat creme fraiche.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*