hotdog med fuldkorn

Hotdogs med hjemmelavede fuldkornsbrød samt coleslaw

Jeg har længe haft lyst til at der skulle en gang hotdogs på madplanen, men det er ikke super nemt, når hotdogbrød med fuldkorn er så svære at støve op i dagligvarebutikkerne. Det skal selvfølgelig ikke stoppe mig, og jeg har i stedet bagt mine egne super lækre bløde hotdogbrød med fuldkorn 🙂 Jeg bruger en nøglehulsmærket pølse og servere en sprød coleslaw ved siden af.

hotdog med fuldkorn

Hotdogs med hjemmelavede fuldkornsbrød samt coleslaw

4.34 fra 3 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Ret Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 fuldkorns hotdogbrød (se opskrift)
  • 4 grillpølser
  • 1 alm. løg,
  • ketchup og sennep
  • evt. syltede agurk, picles eller syltede rødløg

Coleslaw

  • 300 g spidskål el. hvidkål
  • 4 gulerødder
  • 2,5 dl fraiche 5%
  • 1 tsk sennep
  • 2 tsk sukker
  • 1 skvæt citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Bag hotdogbrødene efter opskriften.
  • Rist pølserne ved lav varme på en pande med lidt fedtstof.
  • Er du til rå løg, hakkes disse fint.
  • Skær de lune brød halt igennem, og fyld med de ting du godt kan lidt i din hotdog.
  • Server med coleslaw u0022on the sideu0022.

Coleslaw

  • Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep, sukker, citronsaft og salt og peber sammen i en skål. Lad det gerne trække lidt på køl.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
4.34 from 3 votes (3 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*