Jeg har længe haft lyst til at der skulle en gang hotdogs på madplanen, men det er ikke super nemt, når hotdogbrød med fuldkorn er så svære at støve op i dagligvarebutikkerne. Det skal selvfølgelig ikke stoppe mig, og jeg har i stedet bagt mine egne super lækre bløde hotdogbrød med fuldkorn 🙂 Jeg bruger en nøglehulsmærket pølse og servere en sprød coleslaw ved siden af.
Hotdogs med hjemmelavede fuldkornsbrød samt coleslaw
Ingredienser
- 4 fuldkorns hotdogbrød (se opskrift)
- 4 grillpølser
- 1 alm. løg,
- ketchup og sennep
- evt. syltede agurk, picles eller syltede rødløg
Coleslaw
- 300 g spidskål el. hvidkål
- 4 gulerødder
- 2,5 dl fraiche 5%
- 1 tsk sennep
- 2 tsk sukker
- 1 skvæt citronsaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Bag hotdogbrødene efter opskriften.
- Rist pølserne ved lav varme på en pande med lidt fedtstof.
- Er du til rå løg, hakkes disse fint.
- Skær de lune brød halt igennem, og fyld med de ting du godt kan lidt i din hotdog.
- Server med coleslaw u0022on the sideu0022.
Coleslaw
- Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep, sukker, citronsaft og salt og peber sammen i en skål. Lad det gerne trække lidt på køl.