En skøn, smagfuld og nem vegetarret 🙂 Velegnet til at få ryddet ud i grøntsagsskuffen. Ønskes kød i retten, er kylling eller store rejer, meget velegnet.
Kokosnudler
Ingredienser
- 300 g kål el. kålblanding
- 1 peberfrugt
- 1 bundt forårsløg
- 1 spsk olie
- 1 ds røde linser
- 2 tsk karry el. rød karrypasta
- 1 bouillonterning
- 1 ds kokosmælk, light, 400 ml
- 1 spsk peanutbutter
- 3 spsk limesaft
- 3 spsk sojasauce
- salt og peber
- 250 g fuldkorsnudler
Sådan gør du
- Vask og snit kål, peberfrugt og forårsløg. Dræn linserne for lage og skyl dem.
- Opvarm lidt olie i en gryde og svit grøntsagerne.
- Tilsæt røde linser, kokosmælk, peanutbutter, krydderier, limesaft og soyasauce.
- Lad det simre et par minutter.
- Tilsæt kogte fuldkornsnudler og bland det hele sammen,
- Smag til med salt og peber, og evt. mere lime og krydderier,
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.