En uhyggelig nem og meget lækker hverdagsret til de dage hvor det bare skal gå stærkt. Den er meget simpel at gå til og der er mad på max 30 minutter 🙂
Kylling i cremet tomatpesto sauce
Ingredienser
- 350-400 g kyllingebryst, inderfilet el. lårfilet
- 1 spsk olie
- 500 g cherrytomater
- 2 fed hvidløg
- 1 glas tomatpesto
- 250 ml madlavningsfløde
- 1 dl vand (evt. pastavand)
- salt og peber
- 300 g fuldkornsspaghetti el. pasta
Sådan gør du
- Kog spaghettien som anvist på posen og tag 1 dl pastavand til side inden du hælder det hele fra.
- Skær kyllingen i mundrette stykker og vask og halvér cherrytomaterne.
- Opvarm lidt olie i en dyb pande eller stor gryde.
- Svits kyllingen til den har taget farve. Tilsæt tomaterne og rist dem et par minutter.
- Tilsæt hvidløg, pesto, madlavningsfløde og (pasta)vand, og lad retten simre ca. 5 minutter til kyllingen er gennemstegt.
- Smag til med salt og peber.
- Tilsæt den kogte spaghetti og rør det hele rundt. Server (evt. med lidt revet parmesan).
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Hejsa
Hvad er egentlig tomatpesto. I Rema kan jeg finde rød pesto og tomatbruchetta …
Mvh. Pernille
Rød pesto 🙂