Lasagne er godt, suppe er godt og kombineret er det bare super godt 😀 En skøn favorit hos både store og små 🙂
Lasagnesuppe
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 squash
- 200 g gulerødder
- 400 g hakket oksekød 3-7%
- 7 dl tomat passata
- 140 g tomatpure
- 5 dl vand
- 2,5 dl madlavningsfløde 4%
- 1 bouillonterning
- 1 spsk oregano
- 2 tsk timian
- 2 tsk paprika
- salt og peber
- 8 fuldkornslasagneplader
- 75 g revet mozzarella 13%
Topping
- 75 g revet mozzarella 13%
Sådan gør du
- Løg og hvidløg hakket fint.
- Squash og gulerødder hakkes/rives fint (når det skal gå stærkt kommer jeg det hele i foodprocessoren sammen med halvdelen af tomat passataen).
- Opvarm 1 spsk olie i en stor gryde, og steg løg og hvidløg til løgene er klare.
- Tilsæt oksekødet og brun det af.
- Tilsæt det revede grønt og lad det stege med 1-2 minutter.
- Tilsæt tomater, tomatpure, vand, fløde, bouillonterning og krydderier.
- Lad retten simre i ca. 10 minutter (eller længere hvis du har tid – tilsæt evt. mere vand, hvis det skal langtidssimre). Smag suppen til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
- Knæk hver lasagneplade i ca. 6-8 tern og stik dem ned i suppen med mellemrum, så pladerne ikke klæber sammen. Lad pladerne koge med til de er møre, ca. 15 minutter.
- Rør halvdelen af mozzarellaen i suppen inden servering.
- Servér suppen sammen med revet mozzarella til at drysse på toppen.
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.