Lækker og intens kompot med løg, som kan bruges som tilbehør på ostebordet eller som ekstra lækker fyld i sandwich eller burger 🙂 Også meget velegnet som en billig og personlig værtindegave 😀
Løgkompot
Ingredienser
- 5 rødløg
- 1 håndfuld frisk timian
- 1 spsk olie til stegning
- 0,5 dl balsamico
- 0,5 dl æblecidereddike
- 75 g sukker
- 2 tsk dijonsennep
- salt og peber
Andet
- 1-2 rene glas med patentlåg
Sådan gør du
- Skræl og skær løgene i tynde både. Skyl og pluk timian.
- Steg løgene i lidt olie til de er klare. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre ved lav varme (uden låg).
- Når kompotten har en tyk og cremet konsistens smages den til og hældes på rene glas.
- Opbevar på køl.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.