pita med pulled pork

Pitabrød med pulled pork og kålsalat

Har du en ret pulled pork som du ikke ved hvad du skal bruge til? Så kan jeg anbefale dig at prøve disse pitabrød med kål. Nemt og lækkert for store og små. Jeg laver mine pitabrød selv, men skal det være ekstra nemt, kan du sagtens købe dem færdiglavet 🙂

Pitabrød med pulled pork og kålsalat

0 from 0 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget
Portioner

4

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

15

minutter
Fryseegnet

Det skal du bruge

  • 400 g 400 pulled pork f.eks en rest fra dagen før (se opskrift)

  • 4 spsk 4 bbq sauce

  • 350 g 350 kålsalat

  • 2 dl 2 fraiche 5%

  • 1 spsk 1 mayonnaise

  • t tsk t sukker

  • 1 tsk 1 sennep

  • salt og peber

  • 1 1 agurk

  • 3 3 tomater

  • evt evt syltede rødløg

  • 4 stk 4 fuldkorns pitabrød

Sådan gør du

  • Opvarm din rest pulled pork og vend den med nogen skefulde bbq sauce.
  • Rør en dressing af fraiche, mayonnaise, sennep, sukker og salt og peber, og vend kålsalaten heri.
  • Vask og snit tomat og agurk
  • Fyld pitabrødene med pulled pork, kålsalat, grønt og evt. et par syltede rødløg (el. jalapenos).
  • Server sammen med den overskydende salat.
Ønsker du at se næringindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*