pita med pulled pork

Pitabrød med pulled pork og kålsalat

Har du en ret pulled pork som du ikke ved hvad du skal bruge til? Så kan jeg anbefale dig at prøve disse pitabrød med kål. Nemt og lækkert for store og små. Jeg laver mine pitabrød selv, men skal det være ekstra nemt, kan du sagtens købe dem færdiglavet 🙂

pita med pulled pork

Pitabrød med pulled pork og kålsalat

No ratings yet
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Hovedret, Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g pulled pork f.eks en rest fra dagen før (se opskrift)
  • 4 spsk bbq sauce
  • 350 g kålsalat
  • 2 dl fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • t tsk sukker
  • 1 tsk sennep
  • salt og peber
  • 1 agurk
  • 3 tomater
  • evt syltede rødløg

Sådan gør du
 

  • Opvarm din rest pulled pork og vend den med nogen skefulde bbq sauce.
  • Rør en dressing af fraiche, mayonnaise, sennep, sukker og salt og peber, og vend kålsalaten heri.
  • Vask og snit tomat og agurk
  • Fyld pitabrødene med pulled pork, kålsalat, grønt og evt. et par syltede rødløg (el. jalapenos).
  • Server sammen med den overskydende salat.
Ønsker du at se næringindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*