Har du en ret pulled pork som du ikke ved hvad du skal bruge til? Så kan jeg anbefale dig at prøve disse pitabrød med kål. Nemt og lækkert for store og små. Jeg laver mine pitabrød selv, men skal det være ekstra nemt, kan du sagtens købe dem færdiglavet 🙂
Pitabrød med pulled pork og kålsalat
Ingredienser
- 400 g pulled pork f.eks en rest fra dagen før (se opskrift)
- 4 spsk bbq sauce
- 350 g kålsalat
- 2 dl fraiche 5%
- 1 spsk mayonnaise
- t tsk sukker
- 1 tsk sennep
- salt og peber
- 1 agurk
- 3 tomater
- evt syltede rødløg
Sådan gør du
- Opvarm din rest pulled pork og vend den med nogen skefulde bbq sauce.
- Rør en dressing af fraiche, mayonnaise, sennep, sukker og salt og peber, og vend kålsalaten heri.
- Vask og snit tomat og agurk
- Fyld pitabrødene med pulled pork, kålsalat, grønt og evt. et par syltede rødløg (el. jalapenos).
- Server sammen med den overskydende salat.