Virkelig nem og skøn ret med masser af smag. Peberfrugtsaucen kan sagtens bruges i mange andre retter, f.eks i en vegetarisk pasta med kikærter eller hvide bønner 😛
Mørbrad i cremet peberfrugtsauce
Ingredienser
- 500 g svinemørbrad
- lidt olie til stegning
Peberfrugtsauce
- 400 g rød peber eller snackpeber
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1,5 dl vand
- 1 bouillonterning
- 2,5 dl madlavningsfløde 4%
- 70 g tomatpure
- 2 tsk paprika
- evt chili eller cayennepeber
- salt og peber
Andet
- 300 g fuldkornsspaghetti, -pasta
Sådan gør du
- Trim mørbraden for fedt og sener, og skær mørbraden i mundrette stykker.
- Skær løg og og peberfrugt i grove stykker, og pil hvidløg.
- Svits mørbraden i lidt olie til stykkerne har taget farve og måske er let gyldne. Tag mørbraden er panden/gryden.
- Tilsæt peberfrugt, løg og hvidløg til panden og lad det svitse til peberfrugten er mør.
- Tilsæt vand, madlavningsfløde, bouillonterning, tomatpure, citronsaft og paprika, og lad det simre til grøntsagerne er helt møre.
- Blend saucen jævn, og smag den til med salt og peber, og evt. mere paprika og citron. Ønsker du en spicy sauce, kan du tilføje lidt chili.
- Kom de stegte kødstykker tilbage i saucen og varm det hele igennem – tjek at kødet er helt gennemstegt inden servering.
- Server med fuldkornspasta eller ris og blomkålsris.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Er det en fejl i indkøbslisten eller i opskriften at citron pludselig er nævnt?
Der står i opskriften at der skal citronsaft i, men der står ikke noget i ingredienslisten om hvor meget♀️
Det er fordi du skal smage den til med det.
Hej, kan peberfrugtsaucen fryses?
Ja 🙂