Et godt bud lidt ekstra lækker morgenmad til de morgener med ekstra god tid, f.eks. i weekenden eller ferierne 🙂 Fyldet kan varieres alt efter smag og behag (og rester i grøntskuffen).
Morgenmadstortilla med bagte æg
Ingredienser
- 1 fuldkornstortilla
- 1 håndfuld frisk spinat
- 2 spsk rødløg
- 0,5 peberfrugt
- 5 cherrytomater
- 50 g revet ost
- 5 æg
- 2 skiver schwarzwälder skinke (el. parmaskinke)
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Vask spinaten grundigt og hak løg og peberfrugt. Skær tomaterne i halve.
- Læg tortillaen i en form eller fad med kant, f.eks en springform eller lign.
- Fordel først spinat og dernæst løg og peberfrugt.
- Drys med halvdelen af osten, og slå æggene ud på tortillaen.
- Fordel resten af osten samt cherrytomaterne, og drys med salt og peber.
- Bag tortillaen i ovnen i ca. 15-20 minutter alt efter hvor u0022smilendeu0022 du kan lide dine æg.
- Fordel et par gode skiver skinke på tortillaen inden servering.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n