morgenmadstortilla

Morgenmadstortilla med bagte æg

Et godt bud lidt ekstra lækker morgenmad til de morgener med ekstra god tid, f.eks. i weekenden eller ferierne 🙂 Fyldet kan varieres alt efter smag og behag (og rester i grøntskuffen).

morgenmadstortilla

Morgenmadstortilla med bagte æg

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Morgenmad
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 fuldkornstortilla
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 2 spsk rødløg
  • 0,5 peberfrugt
  • 5 cherrytomater
  • 50 g revet ost
  • 5 æg
  • 2 skiver schwarzwälder skinke (el. parmaskinke)
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Vask spinaten grundigt og hak løg og peberfrugt. Skær tomaterne i halve.
  • Læg tortillaen i en form eller fad med kant, f.eks en springform eller lign.
  • Fordel først spinat og dernæst løg og peberfrugt.
  • Drys med halvdelen af osten, og slå æggene ud på tortillaen.
  • Fordel resten af osten samt cherrytomaterne, og drys med salt og peber.
  • Bag tortillaen i ovnen i ca. 15-20 minutter alt efter hvor u0022smilendeu0022 du kan lide dine æg.
  • Fordel et par gode skiver skinke på tortillaen inden servering.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*