Retten her kan ses som en sundere udgave af instant nudler 😉 Den er virkelig nem at lave og så smager den super skønt 🙂 Du kan også sagtens brug squash, broccoli, sukkerærter eller minimajs i retten, hvis du har lyst til det.
One pot nudler med æg og grøntsager
Ingredienser
- 2 fed hvidløg
- 1 peberfrugt
- 1 bundt forårsløg
- 3 gulerødder
- 300 g kål hvidkål el. spidskål
- 1 spsk olie
- 2 tsk ingefær evt. friskrevet
- 250 g fuldkornsnudler
- 9 dl vand
- 1 bouillonterning
- 4 æg
- salt og peber
Sauce
- 3 spsk limesaft
- 2 spsk soyasauce
- 4 tsk tahin el. peanutbutter
- 2 tsk sukker
- 1 tsk hvidløgspulver
Sådan gør du
- Rengør og snit grøntsagerne fint, brug evt. et rive- eller mandolinjern.
- Opvarm lidt olie på en pande el. wok og svits hvidløg kort. Tilsæt resten af grøntsagerne og svits dem til de har taget farve.
- Tilsæt nudler, vand, bouillon og ingefær, og lad retten simre ved middelvarm. Knæk evt nudlerne lidt, og sørg for at de kommer godt ned i væden. Rør undervejs, så det ikke brænder på.
- Når nudlerne er møre og vandet kogt ind, tilsættes æggene som røres godt ud i retten.
- Rør ingredienserne sammen til saucen, og rør saucen i retten til sidst. Smag til med salt og peber.
- Server evt. med drys koriander og/eller peanuts.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Hej 😊
Hvilken slags bouillonterning skal der bruges? Grøntsag, kylling, okse, svin eller andet?
Bare det du har 🙂