En frisk forårsret som er færdig på 30 minutter 🙂 Ønsker du kød i retten, kan du f.eks. tilføje kyllingebryst i tern.
One pot pasta med asparges, ærter og butterbeans
Ingredienser
- 300 g fuldkornsspaghetti, 500 g
- 2 løg
- 1 bundt grønne asparges
- 300 g ærter
- 3 fed hvidløg
- 1 citron ubehandlet
- 1 ds butterbeans drænet (kan erstattes med kikærter)
- 9 dl vand
- 1 bouillonterning
- salt og peber
- 100 g revet parmesan
Sådan gør du
- Skræl og hak løgene i fine tern. Bræk det nederste af de grønne aspagers og skær aspargesene i mundrette bider. Vask citronen og riv det gule af skallen. Del til sidste citronen og pres saften.
- Kom spaghetti, løgtern, aspargesstykker, ærter, citronskal, citronsaft, presset hvidløg, butterbeans, vand og bouillonterning i en stor gryde. Bring det hele i kog og lad simre ved svag varme.
- Rør i retten undervejs. Når vandet er kogt næsten ind og spaghettien er aldente, tilsæt revet parmesan og rør rundt.
- Smag til med salt og peber, og evt. mere citronsaft.
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.