En nem og hurtig vegetarisk hverdagsret med cremet svampesauce, what’s not to like 😉
One pot pasta stroganoff med svampe
Ingredienser
- 400 g champignon
- 3 alm. løg
- 4 gulerødder
- 1 spsk olie til stegning
- 1 l vand
- 1 bouillonterning
- 1 spsk tomatpure
- 2 spsk paprika
- 0,5 tsk timian
- 3 spsk balsamico (el. et skvæt rødvin)
- 300 g fuldkornspasta
- 2,5 dl madlavningsfløde
- salt og peber
Sådan gør du
- Vask champignonerne grundigt og skær dem i tynde skiver.
- Skræl løg og gulerødder, og skær dem i tern.
- Opvarm lidt olie i en gryde og svits champignoner til væden er væk og de er gyldne.
- Tilsæt løg og gulerødder og svits dem med til løgene er klare.
- Tilsæt vand, bouillon, krydderier, tomatpure, balsamico, madlavningsfløde samt pasta.
- Lad retten småsimre ca. 20 minutter til pastaen er aldente – rør undervejs så det ikke brænder på.
- Smag til med salt og peber.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Virkelig nem og dejlig ret. Har man champignon forskrækket børn, som mine, anbefaler jeg at udskifte det med en squash.
Hvor mange kcal er der ca i denne ret pr portion?
Virkelige lækre retter – også denne.
Mon du har kcal indhold på dine opskrifter?
Tror du det vil blive godt, hvis man tilføjer noget oksekød i tern? Eller er simretiden for kort?
Dejlig ret. Vi brugte lidt knust sprødt serranoskinke som topping 🙂
Lækker ret – smagte så skønt. Men mættede os desværre ikke længe. Kunne godt mærke der manglede lidt protein.
Fantastisk opskrift. Jeg tilføjede hakket kylling uden i øvrigt at ændre på opskriften. Jeg stegte først grøntsager, fjernede dem og stegte kød alene og tilføjede så grøntsager igen og fortsatte som opskriften siger.
Det smager fuldstændig himmelsk.