panini med kylling

Panini med kylling, pesto, mozzarella og grønt

En panini er en genial kombination af en sandwich og en toast, hvilket giver mulighed for lidt flere smagsvarianter og ikke mindst grøntsager, end hvis man bare gik med den sædvanlige parisertoast. Det er samtidig virkelig nem aftensmad, og et rigtig sikkert hit hos ungerne 😉 Her har jeg lavet en udgave med kylling. pesto, mozzarella, spinat og tomat 😛 Ønskes en vegetarisk udgave, kan kyllingen skiftes ud med veggiepålæg.

panini med kylling

Panini med kylling, pesto, mozzarella og grønt

4.50 fra 4 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Frokost, Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 paninibrød jeg bruger napolibrød fra Rema
  • 140 g kyllingepålæg el. veggiepålæg
  • 75 g frisk spinat
  • 4 tomater
  • 100 g mozzarella 13% frisk mozzarella, emmentaler, eller lign.
  • 1 gl pesto
  • salt og peber

Tilbehør

  • 1 agurk
  • 4 gulerødder

Sådan gør du
 

  • Flæk brødene og vask grøntsagerne grundigt.
  • Tomaterne skæres i tynde skiver.
  • Smør brødene med pesto og fordel spinat, tomat, kylling og mozzarella i brødene – drys evt med lidt salt og peber
  • Luk brødene sammen og steg dem i et paninijern eller toaster til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet.
  • Skær de færdige paninier over i to og server dem med grøntsagsstave.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

6 Comments

  1. Det ser lækkert ud.
    Kan de mon laves dagen før og spise kolde så man kan bruge dem som madpakke?

    • Britt // Sund på budget

      Det kan jeg desværre ikke anbefale – grøntsagerne bliver meget slatne når de først bliver kolde igen. Alternativt kan du lade være med at varme/grille den, og så spise den kold som sandwich 🙂

  2. Mums det er lækkert ! Vi investerede i en paninigrill og den kommet helt sikkert i brug igen!

  3. Pingback: Ugens madplan uge 29 – Milles mad

  4. Hvilke panini brød anbefaler du at købe, og så fremt hvor?

4.50 from 4 votes (3 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*