Super lækker og cremet peberfrugtsuppe der varmer på en råkold dag. Der er knald på smagen, og hvis man kan lide chili, så er suppen rigtig god med lidt ekstra spice. Udover at være super lækker, er peberfrugtsuppe også rigtig sundt – peberfrugter er fyldt med vitaminer og mineraler, og indeholder blandt andet A-, B-, C- og E-vitamin samt kalium.
Peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta
Ingredienser
- 400-500 g rød peberfrugt el. snackpeber
- 2 alm løg
- 2 fed hvidløg
- 1 ds hakkede tomater
- 1 liter vand
- 1 bouillonterning
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 1 spsk sukker
- 1 spsk paprika
- salt og peber
- evt. chili el. cayennepeber hvis du har
- 200 g fuldkornspasta
Sådan gør du
- Skyl og rens peberfrugterne for indmad. Skær dem i lidt grove stykker. Gør det samme med løg og hvidløg.
- Kom peberfrugt, løg, hvidløg, hakket tomat, krydderier, vand og bouillonterning op i en stor gryde.
- Varm op under gryden og lad det simre til peberfrugterne er bløde, ca. 15 minutter.
- Blend suppen og bring den i kog. Tilsæt pasta og lad dem koge med til de er møre.
- Tilsæt madlavningsfløde og varm suppen uden at den kommer i kog.
- Smag til med krydderier, sukker, salt og peber.
- Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du synes suppen er for tyk.
- Serveres straks, velbekomme!
Velsmagende dejlig suppe.