Pikant kylling i fad

Pikant kylling i fad

Pikant kylling er simpelthen bare så lækkert, og så er det oven i købet, også super nemt at lave 🙂 Har man en rest squash, aubergine eller et par gulerødder, gør det også rigtig godt i retten.

Pikant kylling i fad

Pikant kylling i fad

4 fra 17 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g kyllingebryst, lårfilet el. inderfilet
  • olie til stegning
  • 2 peberfrugter
  • 2 alm løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 pk buko pikant ost
  • 250 ml oma madlavningsfløde 4%
  • 2 spsk paprika
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber

Tilbehør

  • 1 ps blomkålsris, 350 g
  • 300 g ris eller grov bulgur

Sådan gør du
 

Pikant kylling

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Vask og snit grøntsagerne. Kyllingen skæres i mundrette tern/strimler.
  • Opvarm lidt olie på en pande, og steg kyllingen til den har taget let farve. Fordel den i et ildfast fad.
  • Svits grøntsagerne kort på panden et par minutter og hæld det over kyllingen.
  • Kom hakkede tomater, pikantost, madlavningsfløde, paprika og bouillon på panden og varm det igennem. Smag til med salt og peber.
  • Hæld saucen over grøntsagerne og kyllingen i fadet.
  • Sæt fadet i ovnen og bag det i ovnen i ca. 25 minutter.

Tilbehør

  • Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
  • Servér risen sammen med den pikante kylling.

Noter

Tip! Er du til spicy mad, er retten også rigtig god med chili – både frisk og stødt. 

12 Comments

  1. Når du skriver bouillon, er det så kun terningen eller skal den opløses i vand?

    • Britt // Sund på budget

      Hvis der står 1 bouillonterning, så er det bare 1 bouillonterning ved mindre andet er angivet.

  2. erika jørgensen

    det var vores absolut favorit indtil nu ! tak for opskriften

  3. Dejlig ret. Som tidl tilknyttet overvægt børneafd i Holbæk brugte jeg nogen teknikker derfra til at reducere fedtprocenten. En halv pakke hvidløgsost tilsatte urter og hvidløg og ekstra boullion. Ekstra Tilsat gulerødder, Dobbelt op af blomkålsris. Omafløde halveredes, tilsatte 2dl minimælk rørt med 2 tsk maizena. Meget lettere ret og stadig velsmagendetak

  4. Pingback: Populære opskrifter: 25 (nemme) opskrifter med kylling [i 2021]

  5. Da jeg arbejder om aftenen, kan jeg så forberede den, så den bare kan sættes i ovnen og laves færdig når manden kommer hjem?

  6. Kan se du er begyndt at skrive kcal ved opskriften – tusind tak for det. Kan man regne med det? Kan nemlig se, at det står 300kcal ved alle ugens opskrifter 😀

  7. Smadder lækker ret 🤩

    Hvor mange kcal er der i retten og generelt i retterne? 🤗

  8. Nem at lave og smager virkeligt godt 😍😍

  9. Trine Post Madsen

    Jeg kan ikke se næringsindhold i denne opskrift??

4 from 17 votes (16 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Pikant kylling i fad


Print Recipe


Pikant kylling i fad

Region Kylling

Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter

Antal personer


Ingredienser

Region Kylling

Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter

Antal personer


Ingredienser


Instruktioner
Pikant kylling
  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Vask og snit grøntsagerne. Kyllingen skæres i mundrette tern/strimler.

  3. Opvarm lidt olie på en pande, og steg kyllingen til den har taget let farve. Fordel den i et ildfast fad.

  4. Svist grøntsagerne kort på panden et par minutter og hæld det over kyllingen.

  5. Kom hakkede tomater, pikantost, madlavningsfløde, paprika og bouillon på panden og varm det igennem. Smag til med salt og peber.

  6. Hæld saucen over grøntsagerne og kyllingen i fadet.

  7. Sæt fadet i ovnen og bag det i ovnen i ca. 25 minutter.

Tilbehør
  1. Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.

  2. Servér risen sammen med den pikante kylling.


Recipe Notes

Tip! Er du til spicy mad, er retten også rigtig god med chili - både frisk og stødt.

Pris pr. person: 16-17 kr

4 from 17 votes (16 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*