pizzasnegle med fuldkorn pesto

Pizzasnegle med fuldkorn, pesto og kylling

I anledningen af den internationale fuldkornsdag 2021, har jeg lavet disse super nemme og mega lækre pizzasnegle med fuldkorn. Der er altså ikke noget som en god pizzasnegl, og de kan sagtens laves rigtig lækre med fuldkornsmel. Denne udgave med pesto er super nem, da alt fyldet er klar til at komme i sneglene – du skal bare lave dejen. Hvilken pesto du bruger, er helt op til familiens smag. Jeg har lavet dem både med ramsløg/rosmarin-, peberfrugt/chili-, basilikum- og tomatpesto, og de bliver gode hver gang 😀 Ønsker du sneglene vegetariske, kan du også sagtens undlade kyllingen.

Pizzasnegle med fuldkorn, pesto og kylling

4 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Opskrift
Antal

24

stk
Forberedelsestid

1

time 
Tilberedningstid

20

minutter
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Start med at lave dejen efter denne opskrift.
  • Del dejen i to, og rul dem ud til hver deres firkant.
  • Smør hver af de udrullede dejfirkanter med ½ glas pesto, fordel kyllingen og slut af med revet ost. Gem et lille drys ost til at komme på toppen af sneglene.
  • Rul dejen sammen til en lang pølse/roulade, og skær forsigtig hver pølse ud i 12 stykker, således at du får 24 snegle i alt.
  • Fordel sneglene på 2 bageplader med bagepapir og drys dem med resten af osten. Lad dem efterhæve imens ovnen varmes op.
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft, og når ovnen er varm, bages sneglene i 14-16 minutter til de er gennembagt og osten gylden.
  • Server sneglene som hyggelig aftensmad med gnavegrønt, brug dem i madpakken eller til fødselsdagsbordet.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*