Pølsemix er en ret mange kender fra grillen. Her er den i en sundere ovnbagt udgave med rodfrugter 🙂
Pølsemix
Ingredienser
- 350 g pølser
- 0,75 kg kartofler
- 0,75 kg pastinakker eller persillerødder
- 3 store løg
- 3 tsk karry
- 2 tsk paprika
- 1 spsk olie
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader (el. brug din actifry)
- Skær pølserne i skiver. Skræl kartofler og rodfrugter og skær dem i mundretter bidder. Løgene skæres i grove tern.
- Vend pølser, kartofler og rodfrugter sammen med karry, paprika, salt og peber samt olie, og fordel det ud på en bageplade med bagepapir.
- Bag retten i ovnen i ca. 40-45 minutter og rør lidt rundt i det undervejs.
- Server med ketchup.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Hvis du bruger actifry, vil du så stadig komme pølserne i samtidig med kartofler og rodfrugter? Og hvor længe vurderer du det skal have deri?
Jeg gav mit 40 minutter i actifryen med pølserne i fra start (vi brugte nogen store pølser). Hvis vi havde brugt mindre pølser, havde jeg nok tilføjet dem halvvejs 🙂