Bagt kyllingebryst med pestokartofler og lun tomatsalat

Print Recipe
Bagt kyllingebryst med pestokartofler og lun tomatsalat
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g kyllingebryst optøet
  • 1 kg kartofler
  • 1 glas grøn pesto
  • 1 tsk olie
  • salt og peber
Lun tomatsalat
  • 400 g tomater
  • 1 peberfrugt
  • 2 store løg
  • 5 fed hvidløg
  • 2 tsk basilikum
  • salt og peber
  • 2 spsk olie til stegning
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g kyllingebryst optøet
  • 1 kg kartofler
  • 1 glas grøn pesto
  • 1 tsk olie
  • salt og peber
Lun tomatsalat
  • 400 g tomater
  • 1 peberfrugt
  • 2 store løg
  • 5 fed hvidløg
  • 2 tsk basilikum
  • salt og peber
  • 2 spsk olie til stegning
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rengør kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand til de er mører.
  3. Læg kyllingebrysterne i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir.
  4. Bland 1 tsk pesto med 1 tsk olie, og pensel brysterne med pesto-olien. Drys med salt og peber. Bag kyllingen i ovnen i ca. 20 minutter til de er gennemstegt, men ikke tørre.
  5. Når kartoflerne er kogt færdig, hæld vandet fra og vend resten af pestoen forsigtigt i kartoflerne.
Tomatsalat
  1. Pil og hak løg samt hvidløg. Fjern kernerne og skær peberfrugten i grove terne. Tomaterne vaskes og skæres i både.
  2. Varm olie på en pande og svts løg og hvidløg, til løgene er klare. TIlsæt peberfrugt og lad det hele stege et par minutter. Tilsæt tomat, basilikum, salt og peber, og varm det kort. Smag til med salt og peber.
  3. Servér den lun tomatsalat sammen med de varme pesto-kartofler og kyllingebrysterne.
Recipe Notes

Pris pr person: 14-15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*