Jeg er kæmpe fan af kartoffelpizza, så den skal I selvfølgelig ikke snydes for her på bloggen 😛 Kombinationen af hvidløg, kartoffel, bacon og rosmarin er genial og generelt et mega hit hjemme hos os. For at få lidt grønt ind serveres der grøntsagsstave ved siden af 🙂
Kartoffelpizza med bacon og rosmarin
Ingredienser
- 1 portion fuldkorns pizzadej (opskrift)
- 500 g kartofler
- 1 pk bacon i tern,
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- salt og peber
- 150 g cheasy mozzarella 13%
- 2 tsk rosmarin
Tilbehør
- 0,5 agurk i stave
- 4 store gulerødder i stave
Sådan gør du
- Start med at lave dejen (opskrift).
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Rist baconternene sprøde på en pande.
- Bland olie, presset hvidløg samt salt og peber.
- Rul dejen ud og pensel dejen med lidt af hvidløgsolien – sørg for at gemme lidt olie.
- Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel derefter med lidt af olien – pizzaen skal ikke svømme i olie u0026#x1f609;
- Top pizzaen med ost, ristede bacontern og drys med rosmarin.
- Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
- Server den varme pizza med grøntsagsstave.
Pingback: Sund madplan uge 13 - Sund på budget
Hvordan laver man pizzadejen? Eller er det kartoflerne ?
Der er et link til dejen 🙂