Kartoffelpizza

Kartoffelpizza med bacon og rosmarin

Jeg er kæmpe fan af kartoffelpizza, så den skal I selvfølgelig ikke snydes for her på bloggen 😛 Kombinationen af hvidløg, kartoffel, bacon og rosmarin er genial og generelt et mega hit hjemme hos os. For at få lidt grønt ind serveres der grøntsagsstave ved siden af 🙂

Kartoffelpizza

Kartoffelpizza med bacon og rosmarin

4.75 fra 4 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Bagværk, Pizza
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 portion fuldkorns pizzadej (opskrift)
  • 500 g kartofler
  • 1 pk bacon i tern,
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • salt og peber
  • 150 g cheasy mozzarella 13%
  • 2 tsk rosmarin

Tilbehør

  • 0,5 agurk i stave
  • 4 store gulerødder i stave

Sådan gør du
 

  • Start med at lave dejen (opskrift).
  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Rist baconternene sprøde på en pande.
  • Bland olie, presset hvidløg samt salt og peber.
  • Rul dejen ud og pensel dejen med lidt af hvidløgsolien – sørg for at gemme lidt olie.
  • Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel derefter med lidt af olien – pizzaen skal ikke svømme i olie u0026#x1f609;
  • Top pizzaen med ost, ristede bacontern og drys med rosmarin.
  • Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
  • Server den varme pizza med grøntsagsstave.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.

3 Comments

  1. Pingback: Sund madplan uge 13 - Sund på budget

  2. Louise Nielsen

    Hvordan laver man pizzadejen? Eller er det kartoflerne ?

4.75 from 4 votes (4 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*