Burger Roulade

Print Recipe
Burger Roulade
Region Oksekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Roulade
  • 4 æg
  • 125 g hvedemel
  • 5 dl minimælk
  • 0,5 tsk salt
Fyld
  • 400 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 75 gram cheasy revet mozzarella
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk paprika
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 0,5 iceberg
  • 2 tomater
  • 0,5 agurk
  • 1 løg eller rødløg
  • evt et par hakkede syltede agurker hvis du har
Dressing
  • 2 spsk cheasy fraiche 5%
  • 3 spsk ketchup
  • 2 tsk sennep
  • dressingen kan erstattes af 6 spsk færdig dressing f.eks. thousand island eller burgerdressing
Region Oksekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Roulade
  • 4 æg
  • 125 g hvedemel
  • 5 dl minimælk
  • 0,5 tsk salt
Fyld
  • 400 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 75 gram cheasy revet mozzarella
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk paprika
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 0,5 iceberg
  • 2 tomater
  • 0,5 agurk
  • 1 løg eller rødløg
  • evt et par hakkede syltede agurker hvis du har
Dressing
  • 2 spsk cheasy fraiche 5%
  • 3 spsk ketchup
  • 2 tsk sennep
  • dressingen kan erstattes af 6 spsk færdig dressing f.eks. thousand island eller burgerdressing
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
  3. Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Fyld
  1. Oksekødet svitses på en pande med 1 spsk olie. Tilsæt presset hvidløg, og krydr med paprika, salt og peber.
  2. Salat snittes, tomat, agurk og løg skæres i skiver.
  3. Vend den bagte roulade ud på bordet eller et stort spækbrædt (med bagepapiret opad). Træk herefter papiret forsigtigt af uden at ødelægge rouladen.
  4. Fordel fyldet på rouladen i denne rækkefølge: oksekød, revet ost, salat, agurk, tomat, (syltede agurker), løg og dressing.
  5. Rul rouladen sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
  6. Velbekomme!
Recipe Notes

Pris pr person: 14-15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*