Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 8 skiver fuldkornstoast
- 2 store løg i skiver
- 1 tsk sukker
- Sennep og ketchup gerne dijonsennep
Bøffer
- 400 g hakket oksekød max 10% fedt
- evt. 1 æg el. et skvæt mælk kan undlades
- 1 spsk rasp
- 1 spsk ketchup BBQ sauce eller engelsk sauce
- Fedtstof til stegning
- salt og peber
Hvidkålssalat
- 500 g hvidkål el. spidskål
- 2 æbler
- 2 dl cheasy fraiche 5%
- 1 spsk sennep gerne dijon
- 30 g solsikkerkerner kan undlades
- salt og peber
Ingredienser
Bøffer
Hvidkålssalat
|
|
Instruktioner
Hvidkålssalat
- Snit kålen fint og skær æblerne i fine tern. Bland en dressing af fraiche, sennep samt salt og peber og vend det sammen med solsikkekerner, hvidkål og æbler. Stil salaten på køl til den skal spises.
Cowboytoast
- Rør ingredienserne sammen til farsen og form 4 bøffer. Drys med salt og peber.
- Varm fedtstof på panden og steg bøfferne. Tag bøfferne af panden og put herefter løgene på den varme pande. Drys med sukker og brun løgene ved middelvarme.
- Smør lidt sennep på den ene side af 4 af toastbrødene og ketchup på de andre, og saml 4 toast med bøf og karameliserede løg.
- Rist toastene gyldne i et toastjern el. lign. og server med hvidkålssalat.
Recipe Notes
Pris pr. mand: 11-13 kr