Cowboytoast m. karameliserede løg og sprød salat

Print Recipe
Cowboytoast m. karameliserede løg og sprød salat
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 8 skiver fuldkornstoast
  • 2 store løg i skiver
  • 1 tsk sukker
  • Sennep og ketchup gerne dijonsennep
Bøffer
  • 400 g hakket oksekød max 10% fedt
  • evt. 1 æg el. et skvæt mælk kan undlades
  • 1 spsk rasp
  • 1 spsk ketchup BBQ sauce eller engelsk sauce
  • Fedtstof til stegning
  • salt og peber
Hvidkålssalat
  • 500 g hvidkål el. spidskål
  • 2 æbler
  • 2 dl cheasy fraiche 5%
  • 1 spsk sennep gerne dijon
  • 30 g solsikkerkerner kan undlades
  • salt og peber
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 8 skiver fuldkornstoast
  • 2 store løg i skiver
  • 1 tsk sukker
  • Sennep og ketchup gerne dijonsennep
Bøffer
  • 400 g hakket oksekød max 10% fedt
  • evt. 1 æg el. et skvæt mælk kan undlades
  • 1 spsk rasp
  • 1 spsk ketchup BBQ sauce eller engelsk sauce
  • Fedtstof til stegning
  • salt og peber
Hvidkålssalat
  • 500 g hvidkål el. spidskål
  • 2 æbler
  • 2 dl cheasy fraiche 5%
  • 1 spsk sennep gerne dijon
  • 30 g solsikkerkerner kan undlades
  • salt og peber
Instruktioner
Hvidkålssalat
  1. Snit kålen fint og skær æblerne i fine tern. Bland en dressing af fraiche, sennep samt salt og peber og vend det sammen med solsikkekerner, hvidkål og æbler. Stil salaten på køl til den skal spises.
Cowboytoast
  1. Rør ingredienserne sammen til farsen og form 4 bøffer. Drys med salt og peber.
  2. Varm fedtstof på panden og steg bøfferne. Tag bøfferne af panden og put herefter løgene på den varme pande. Drys med sukker og brun løgene ved middelvarme.
  3. Smør lidt sennep på den ene side af 4 af toastbrødene og ketchup på de andre, og saml 4 toast med bøf og karameliserede løg.
  4. Rist toastene gyldne i et toastjern el. lign. og server med hvidkålssalat.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 11-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*