Fuldkornsburgere m. bønnefritter

Print Recipe
Fuldkornsburgere m. bønnefritter
Region Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g oksekød max 10% fedt
  • 4 store fuldkornsburgerboller
  • 0,5 iceberg
  • 4 tomater
  • 0,5 agurk
  • 1 løg
  • sennep, ketchup og mayo efter smag
  • 1 ps frosne bønner 700 g. (haricots vertes)
  • olie
  • paprika
  • salt og peber
Region Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g oksekød max 10% fedt
  • 4 store fuldkornsburgerboller
  • 0,5 iceberg
  • 4 tomater
  • 0,5 agurk
  • 1 løg
  • sennep, ketchup og mayo efter smag
  • 1 ps frosne bønner 700 g. (haricots vertes)
  • olie
  • paprika
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Vend bønnerne i 1-2 spsk. olie samt paprika og salt.
  3. Fordel bønnefritterne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 35-40 minutter til de er sprøde (de bliver aldrig så sprøde som pommes frites). Vend i fritterne undervejs.
  4. Form kødet til 4 bøffer, og gennemsteg dem i lidt olie på panden.
  5. Bollerne lunes, og grøntsagerne snittes i burgervenlig størrelse.
  6. Saml burgerne og server med fritter og ekstra grønt ved siden af.
Recipe Notes

Pris pr. person: 14-16 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*