Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 40 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta
Tomatsauce
- 1 ds hakkede tomater
- 1 ds tomatpure 70 g
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 røde peberfrugter
- 2 spsk Oregano
- 1 dl mælk
- salt og peber
Ingredienser
Tomatsauce
|
|
Instruktioner
- Bland alle ingredienserne til kødbollerne sammen i en skål.
- Derefter trilles farsen til små kugler ca. på størrelse med en teske og lægges på en stor tallerken.
- Dæk kødbollerne til og sæt dem i køleskabet.
- Imens kødbollerne står på køl laver du saucen.
- Løg og peberfrugt renses og skylles, og skæres i grove stykker.
- Hæld de hakkede tomater, tomatpure, oregano samt løg, peberfrugt og hvidløg i en gryde og varm op
- Lad saucen simre til peberfrugt og løg er kogt møre.
- Tilsæt mælk og blend saucen helt jævn med en stavblender og smag til med salt og peber.
- Tag kødbollerne ud af køleskabet og kom dem forsigtigt ned i tomatsaucen – rør ikke rundt!
- Lad det hele koge med låget på halvt i ca. 20 minutter.
- Imens koges pastaen som anvist på pakken.
- Server pastaen med kødboller og tomatsauce evt. med et drys parmesan.
Recipe Notes
Pris pr. person: 11-13 kr
Tip! Hvis det skal gå stærkt kan du købe en færdig tomatsauce og bruge i stedet for den hjemmelavede. Vær dog opmærksom på at mange af de færdiglavede saucer indeholder en masse sukker.