Fuldkornsspaghetti m. grøntsagskødsauce

Print Recipe
Fuldkornsspaghetti m. grøntsagskødsauce
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4-500 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 ps pasta grønt el. italiensk grøntsagsblanding
  • 2-3 gulerødder revet
  • 1 ds tomatpasta 140 g
  • 1 oksebouillonterning
  • 300 g fuldkornsspaghetti
  • 3 dl vand el. 1,5 dl vand + 1,5 dl. mælk
  • 1 tsk salt
  • olie til stegning
  • lidt paprika og oregano, efter smag
  • evt. revet parmesan hvis du har og kan lide det
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4-500 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 ps pasta grønt el. italiensk grøntsagsblanding
  • 2-3 gulerødder revet
  • 1 ds tomatpasta 140 g
  • 1 oksebouillonterning
  • 300 g fuldkornsspaghetti
  • 3 dl vand el. 1,5 dl vand + 1,5 dl. mælk
  • 1 tsk salt
  • olie til stegning
  • lidt paprika og oregano, efter smag
  • evt. revet parmesan hvis du har og kan lide det
Instruktioner
  1. Skræl gulerødderne og riv dem fint.
  2. Opvarm olie i en gryde og brun kødet.
  3. Når kødet er brunet tilsættes gulerødder og pasta grønt, og det hele varmes igennem.
  4. Tilsæt vand, bouillon samt tomatpasta, og bring saucen i kog.
  5. Lad saucen stå og koge ind. Smag til med salt og peber.
  6. Spaghettien koges som anvist på posen
  7. Server hele molevitten med et drys parmesan.
  8. Tip! Har du rester af squash, champignon, aubergine, tomater, peberfrugt eller andet, så hak dem fint og tilføj til sauce (jeg putter dem ofte i foodprocessoren, så går det stærkt)
Recipe Notes

Pris pr. person: 11-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*