Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 ds hakket tomat
- 1 ds tomatpure, 70 g
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2-3 røde peberfrugter
- 2 spsk Oregano
- 1 tsk sukker
- salt og peber
- 2 ds tun i vand
- 300 g fuldkornspasta
- brug evt. lidt mælk eller fraiche til at gøre saucen mere cremet
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Løg og peberfrugt renses og skylles, og skæres i grove stykker.
- Hæld de hakkede tomater, tomatpure, oregano samt løg, peberfrugt og hvidløg i en gryde og varm op.
- Lad saucen simre til peberfrugt og løg er kogt møre.
- Tilsæt mælk og blend saucen helt jævn med en stavblender og smag til med sukker, salt og peber.
- Hæld vandet fra tunen og kom tunen i tomatsaucen.
- Kog pastaen som anvist på pakken og rør den sammen med med saucen inden serveringen.
Recipe Notes