Fiskefrikadeller m. pasta pesto og ovnbagte grøntsager

Print Recipe
Fiskefrikadeller m. pasta pesto og ovnbagte grøntsager
Region Fisk, Vegetarisk
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fiskefars
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater
  • 2-3 peberfrugter/snack peber
  • 3 gulerod
  • 1 løg
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 glas grøn pesto
  • 1-2 tsk timian
  • salt og peber
  • olie
  • Evt. citronsaft
Region Fisk, Vegetarisk
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fiskefars
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater
  • 2-3 peberfrugter/snack peber
  • 3 gulerod
  • 1 løg
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 glas grøn pesto
  • 1-2 tsk timian
  • salt og peber
  • olie
  • Evt. citronsaft
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Gulerødder, løg og peberfruger renses og skæres i grov stykker. Vask tomaterne og skær i grove stykker.
  3. Bland grøntsagerne sammen med 1 spsk. olie i et ildfast fad og krydr med timianm salt og peber. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
  4. Form fiskefarsen til små frikadeller og gennemsteg dem på panden i lidt olie.
  5. Kog pastaen som anvist på posen og vend den med ½ glas grøn pesto.
  6. Servér fiskedellerne med de bagte grøntsager og pasta-pesto samt et skvæt citron.
Recipe Notes

Pris pr. person: 11-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*