Forberedelses tid | 25 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g sejfileter optøet
- 2 store gulerødder
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 ds flåede tomater
- 300 g fuldkornspasta
- 1 ps cheasy mozzarella
- 0,5 usprøjtet citron
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 tsk timian
- 1 tsk sukker
- olie
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 225 grader
- Skræl og hak gulerødder, hvidløg og løg fint.
- Varm lidt olie i en gryde og svits grøntsagerne heri.
- Tilsæt tomaterne samt sukker, timian og basilikum - lad saucen simre 5-10 minutter og smag til med salt og peber.
- Drys salt på fileterne og lad dem trække imens saucen simre. Herefter duppes filterne tørre.
- Fileterne ligges i et ildfastfad og overhældes med tomatsaucen, top med revet mozzarella.
- Bag fisken i ovnen i ca. 20 minutter.
- Kog pastaen som anvist på pakken, og hæld vandet fra pastaen og vend den med 1 spsk, rapsolie samt saften og skallen fra ½ citron. Smag til med salt og peber.
- Servér fisken sammen med den syrlige pasta. Velbekomme!
Recipe Notes
Pris pr. person: 18-21 kr
Del denne opskrift
Tak for opskriften. Næste gang prøver vi den uden sejfileterne. Jeg tror nok citronpastaen og tomatsaucen næsten kan stå alene (måske med et par naanbrød)