Fyldt svinemørbrad på bund af kartofler og grøntsager

Print Recipe
Fyldt svinemørbrad på bund af kartofler og grøntsager
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
Ingredienser
Fyldt svinemørbrad
  • 500 g svinemørbrad
  • 1 glas grøn pesto eller rød
  • 1 pk bacon i skiver
Tilbehør
  • 1 kg kartofler
  • 1 ps fransk inspireret grøntsagsblanding, lækkert og nemt eller anden grøntsagsblanding, 4-500 g
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk paprika
  • salt og peber
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
Ingredienser
Fyldt svinemørbrad
  • 500 g svinemørbrad
  • 1 glas grøn pesto eller rød
  • 1 pk bacon i skiver
Tilbehør
  • 1 kg kartofler
  • 1 ps fransk inspireret grøntsagsblanding, lækkert og nemt eller anden grøntsagsblanding, 4-500 g
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk paprika
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i både. Kom dem i et ildfast fad sammen men en pose efterårsblanding. Hæld olie og krydderier udover, og bland det hele sammen.
Fyldt svinemørbrad
  1. Afpuds mørbraden for scener og lav et snit på langs i den uden at skære helt igennem. Fordel pesto i snittet og krydr med peber. Vikl bacon skiver hele vejen omkring mørbraden.
  2. Brun den hurtigt på alle sider på en pande og læg derefter mørbraden oven på kartofler og grøntsager i et ildfast fad.
  3. Kom fadet i ovnen - vend mørbraden efter 20 minutter. Efter 40 minutter tages svinemørbraden ud for at trække. Rør lidt i kartofler og grøntsager og lad dem bage videre i ovnen i yderligere 15 minutter imens kødet trækker. (Det er vigtigt at kødet for lov at trække for at bevare saften i kødet).
  4. Når kødet har trukket 15 minutter, skæres det i skiver og serveres med de bagte kartofler og grøntsager.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*