Pitabrød med fuldkorn

Print Recipe
Pitabrød m. fuldkorn
Region Bagværk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 1,5 time
Antal personer
stk
Ingredienser
Region Bagværk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 1,5 time
Antal personer
stk
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vand lunes i en gryde eller mikroovn til det er håndvarmt. Opløs herefter gæren i vandet.
  2. Tilsæt fraiche, olie, salt og sukker.
  3. Tilsæt mel og ælt dejen godt igennem - helst 10 minutter.
  4. Stil dejen lunt med et viskestykker over og lad dejen hæve i 1,5 time.
  5. Tænd ovnen på 220 grader.
  6. Del dejen i 12 lige store dele, rul delene til runde boller og pres dem herefter flade.
  7. Kom pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem 12-15 minutter
Recipe Notes

Tip! Lav en stor portion og smid i fryseren, så har du friske pitabrød du hurtigt kan tage op - de er også gode som tilbehør til suppe.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*