Pitabrød med fuldkorn

Print Recipe
Pitabrød m. fuldkorn
Region Bagværk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 1,5 time
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 50 g gær
  • 5 dl vand
  • 300 g hvedemel
  • 500 g grahamsmel
  • 1 dl fraiche eller anden neutral surmælksprodukt
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk sukker
Region Bagværk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 1,5 time
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 50 g gær
  • 5 dl vand
  • 300 g hvedemel
  • 500 g grahamsmel
  • 1 dl fraiche eller anden neutral surmælksprodukt
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk sukker
Instruktioner
  1. Vand lunes i en gryde eller mikroovn til det er håndvarmt. Opløs herefter gæren i vandet.
  2. Tilsæt fraiche, olie, salt og sukker.
  3. Tilsæt mel og ælt dejen godt igennem - helst 10 minutter.
  4. Stil dejen lunt med et viskestykker over og lad dejen hæve i 1,5 time.
  5. Tænd ovnen på 220 grader.
  6. Del dejen i 12 lige store dele, rul delene til runde boller og pres dem herefter flade.
  7. Kom pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem 12-15 minutter
Recipe Notes

Tip! Lav en stor portion og smid i fryseren, så har du friske pitabrød du hurtigt kan tage op - de er også gode som tilbehør til suppe.

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*