Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Ventetid | 1,5 time |
Antal personer |
stk
|
Ingredienser
- 50 g gær
- 5 dl vand
- 300 g hvedemel
- 500 g grahamsmel
- 1 dl fraiche eller anden neutral surmælksprodukt
- 2 spsk olie
- 2 tsk salt
- 1 spsk sukker
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Vand lunes i en gryde eller mikroovn til det er håndvarmt. Opløs herefter gæren i vandet.
- Tilsæt fraiche, olie, salt og sukker.
- Tilsæt mel og ælt dejen godt igennem - helst 10 minutter.
- Stil dejen lunt med et viskestykker over og lad dejen hæve i 1,5 time.
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Del dejen i 12 lige store dele, rul delene til runde boller og pres dem herefter flade.
- Kom pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem 12-15 minutter
Recipe Notes
Tip! Lav en stor portion og smid i fryseren, så har du friske pitabrød du hurtigt kan tage op - de er også gode som tilbehør til suppe.