Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 40 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 750 g kartofler
- 500 g knoldselleri, pastinak el. persillerod
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 ds hakkede flåede tomater
- 2 ds kidney bønner
- 150 g cheasy revet mozzarella
- olie
- 1 spsk Oregano
- 1 spsk paprika
- 1 tsk sukker
- salt og peber
- olie til stegning
Ingredienser
|
|
Instruktioner
Mos
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Rodfrugter og kartofler skrælles og skæres i mindre stykker. Kog dem i usaltet vand til de er møre ca. 15-20 minutter. Mos det til en grov mos sammen med salt og lidt peber. Du kan evt. tilsætte lidt mælk eller lidt af koge vandet, for en mere lind mos.
Bønnesauce
- Hak og svits løgene i lidt olie. Tilsæt. hvidløg, flåede tomater og kidney bønner. Kog op og lad simre 15 minutter. Smag til med krydderier.
- Bønnesaucen hældes i et ildfast fad og mosen fordeles over. Drys med revet ost.
- Kom fadet i ovnen i ca. 15 minutter til osten er gylden.
Recipe Notes
Pris pr person: 11-12 kr