Grov pizzatærte

Print Recipe
Grov pizzatærte
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Tærtedej
  • 150 g fuldkornsmel grahamsmel, fuldkornshvedemel, osv.
  • 100 g havregryn
  • 4 spsk hvedemel
  • 2 spsk olie rapsolie eller olivenolie
  • 4 spsk cheasy fraiche 5%
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl vand
Fyld
  • 2 spsk olie til stegning
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 aubergine i fine tern
  • 2 gulerødder revet
  • 1 ds hakkede tomater
  • 70 g tomatpure
  • 1 tsk Oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
  • 1 ps cheasy mozzarella 13%
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Tærtedej
  • 150 g fuldkornsmel grahamsmel, fuldkornshvedemel, osv.
  • 100 g havregryn
  • 4 spsk hvedemel
  • 2 spsk olie rapsolie eller olivenolie
  • 4 spsk cheasy fraiche 5%
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl vand
Fyld
  • 2 spsk olie til stegning
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 aubergine i fine tern
  • 2 gulerødder revet
  • 1 ds hakkede tomater
  • 70 g tomatpure
  • 1 tsk Oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
  • 1 ps cheasy mozzarella 13%
Instruktioner
Tærtedej
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og ælt det sammen, så det bliver en fast masse. Hold igen med vandet, og tilsæt det lidt ad gang indtil dejen kan hænge sammen.
  3. Fordel dejen i en stor smurt tærteform eller springform, og prik huler rundt omkring i dejen med en gaffel. Forbag tærtebunden i 15 minutter.
Fyld
  1. Opvarm olien i en gryde, og svits løg tern og hvidløg et par minutter.
  2. Tilføj aubergine, gulerødder, hakkede tomater og tomatpure, og lad det simre.
  3. TIlsæt krydderier og lad det simre. Smag til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
  4. Fordel saucen på den forbagte tærtedej, og slut af med revet mozzerella.
  5. Bag tærten i ca. 14-18 minutter.
  6. Servér med en grøn salat.
Recipe Notes

Pris: 7-9 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*