Grøn pastasalat med kylling

Grøn pastasalat med kylling

I dag står menuen på en rigtig lækker og nem grøn pastasalat. Har du nogen grøntsagsrester fra ugen, kan du sagtens også bruge dem i salaten, f.eks. er asparges, sugarsnaps, edemamebønner, hvide bønner, forårsløg eller avocado rigtig lækkert i 🙂

Grøn pastasalat med kylling

4 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Salat, Kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutter
Tilberedningstid

20

minutter
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 350 g 350 fuldkornspasta

  • 350 g 350 kyllingebryst eller inderfilet

  • 1 1 broccoli

  • 300 g 300 ærter optøet eller friske

  • 0,5 0,5 agurk

  • Dressing
  • 2 dl 2 cheasy fraiche 5%

  • 2 fed 2 hvidløg

  • 1 tsk 1 sennep gerne dijon

  • rigeligt salt og peber

  • evt et drys purløg eller persille hvis du har

Sådan gør du

  • Kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand til det lige akkurat dækker kyllingen. Tilsæt en bouillonterning og bring det hele i kog.
  • Kog kyllingen i ca. 15-20 minutter til den er gennemstegt. Lad kyllingen køle af inden du skærer den i tern.
  • Skær broccolien i små buketter.
  • Kog pastaen som anvist på posen, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Pasta og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
  • Skær agurk i små tern og optø ærterne.
  • Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend pasta, grøntsager, kyllingetern og dressing sammen til en lækker salat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

2 Comments

  1. Der er vidst sneget sig en lille fejl ind i denne opskrift, jeg tænker man kun skal bruge 1 broccoli og ikke 11

    • Britt // Sund på budget

      Tak, det tænker jeg at du har ret i 🙂 Jeg ville i hver fald have svært ved at spise mig igennem sådan en portion 😀

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*