Grøn pastasalat med kylling

Grøn pastasalat med kylling

I dag står menuen på en rigtig lækker og nem grøn pastasalat. Har du nogen grøntsagsrester fra ugen, kan du sagtens også bruge dem i salaten, f.eks. er asparges, sugarsnaps, edemamebønner, hvide bønner, forårsløg eller avocado rigtig lækkert i 🙂

Grøn pastasalat med kylling

4 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Salat, Kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 350 g fuldkornspasta

  • 350 g kyllingebryst eller inderfilet

  • 1 broccoli

  • 350 g ærter optøet eller friske

  • 0,5 agurk

  • Dressing
  • 2 dl cheasy fraiche 5%

  • 2 fed hvidløg

  • 1 tsk sennep gerne dijon

  • rigeligt salt og peber

  • evt et drys purløg eller persille hvis du har

Sådan gør du

  • Kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand til det lige akkurat dækker kyllingen. Tilsæt en bouillonterning og bring det hele i kog.
  • Kog kyllingen i ca. 15-20 minutter til den er gennemstegt. Lad kyllingen køle af inden du skærer den i tern.
  • Skær broccolien i små buketter.
  • Kog pastaen som anvist på posen, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Pasta og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
  • Skær agurk i små tern og optø ærterne.
  • Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend pasta, grøntsager, kyllingetern og dressing sammen til en lækker salat.

2 Comments

  1. Der er vidst sneget sig en lille fejl ind i denne opskrift, jeg tænker man kun skal bruge 1 broccoli og ikke 11

    • Britt // Sund på budget

      Tak, det tænker jeg at du har ret i 🙂 Jeg ville i hver fald have svært ved at spise mig igennem sådan en portion 😀

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*