Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 kg rødkål
- 2 spsk smør eller andefedt
- 2 æbler revet
- 1 øko appelsin både skal og saft
- 1,5 dl eddike
- 150 g sukker
- 3 laurbærblade
- 2 kanelstænger
- 1 tsk timian
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Snit rødkålen i strimler. Opvarm smør eller andefedt i en gryde og svits rødkålen ca. 5 minutter.
- Tilsæt revet æble, appelsinskal, saften fra en hel appelsin, eddike, sukker og krydderier, og lad kålen simre i ca. 20-25 minutter. Rør undervejs.
- Fjern laurbærblade og kanelstænger, og smag til med salt og peber.
- Servér kålen med det samme eller stil på køl til senere brug.