Hummersuppe med bagt torsk

Print Recipe
Hummersuppe med bagt torsk
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 750 g hummersuppe f.eks. bornholms
  • 225 g torskefileter
  • 1,5 dl vand + et skvæt citronsaft eller hvidvin
  • salt og peber
Tilbehør
  • 1 pk brødcroutoner med hvidløg
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 750 g hummersuppe f.eks. bornholms
  • 225 g torskefileter
  • 1,5 dl vand + et skvæt citronsaft eller hvidvin
  • salt og peber
Tilbehør
  • 1 pk brødcroutoner med hvidløg
Instruktioner
  1. Del torsken i 4 stykker, og læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber, hæld vand og citronsaft eller hvidvin ved fisken, og bag den i 10-15 min. ved 150 grader.
  2. Varm suppen igennem.
  3. Læg ét torskestykke i bunden af en dyb tallerken og hæld den varme suppe ved. Pynt med et drys brødcroutoner og evt. lidt dild.
  4. Servér straks.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*