Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g 5-kornsblanding el. knækbrødsblanding
- 150 g hvid hvedemel (fuldkorn)
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
- 1 tsk salt
- 1 dl smagsneutral olie
- 3 dl vand
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
- Tilsæt olie og vand, og saml dejen.
- Del dejen i to, og rul hver enkelt dejklump ud mellem to stykker bagepapir penslet med lidt olie. Rul dejen ud i den tykkelse du ønsker de knækbrød skal have.
- Læg dejpladerne på hver deres bageplade med bagepapir. Skær knækbrød ud i firkanter inden du putter dem i ovnen.
- Bag dem i ovnen ca. 15 minutter til de er sprøde og gyldne.
- Lad dem køle af og opbevar dem herefter i en lufttæt beholder.