Koteletter i fad

Print Recipe
Koteletter i fad
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4 svinekoteletter ca. 500 g
  • 1 pk bacon i tern
  • 400 g champignon i skiver
  • 2 gulerødder i skiver
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2 løg hakket
  • 1-2 fed hvidløg presset
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2,5 dl madlavningsfløde 4%
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk timian
  • 1 bouillonterning høns el. svin
  • salt og peber
  • olie til stegning
Tilbehør
  • 300 g ris
  • 1 broccoli i buketter
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4 svinekoteletter ca. 500 g
  • 1 pk bacon i tern
  • 400 g champignon i skiver
  • 2 gulerødder i skiver
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2 løg hakket
  • 1-2 fed hvidløg presset
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2,5 dl madlavningsfløde 4%
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk timian
  • 1 bouillonterning høns el. svin
  • salt og peber
  • olie til stegning
Tilbehør
  • 300 g ris
  • 1 broccoli i buketter
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask og snit grøntsagerne.
  2. Steg baconternene sprøde på en varm pande. Sæt dem til side.
  3. Krydder koteletterne med salt og peber, og steg dem på panden i ½-1 minut på hver side. Læg koteletterne i et ildfastfad.
  4. Rist champignonerne gyldne på panden. Tilsæt løg og hvidløg og svits kort.
  5. Tilsæt hakkede tomat, gulerødder, peberfrugt, fløde og bouillon, samt krydderier og lad det simre 5 minutter. Rør de sprøde nacontern i og smag saucen til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over koteletterne og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
  7. Kog risene som anvist på posen. Broccoli skylles og skæres i mindre buketter. damp broccolien i lidt saltet vand til den er mør.
  8. Server koteletterne med ris og dampet broccoli.
Recipe Notes

Pris pr. person: 20-22 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*