Krydrede oksefrikadeller

Print Recipe
Krydrede oksefrikadeller
Region Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g hakket oksekød 3-7%
  • 1 løg revet
  • 1 æg
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 spsk rasp
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • ½-1 tsk chili
  • 1 tsk salt
  • peber
  • evt en håndfuld persille
Tilbehør
  • 1 portion tabouleh
  • fuldkornspita
Region Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g hakket oksekød 3-7%
  • 1 løg revet
  • 1 æg
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 spsk rasp
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • ½-1 tsk chili
  • 1 tsk salt
  • peber
  • evt en håndfuld persille
Tilbehør
  • 1 portion tabouleh
  • fuldkornspita
Instruktioner
  1. Bland alle ingredienserne til farsen sammen og lad farsen trækker 10 minutter i køleskabet.
  2. Rul farsen til små frikadeller og sted dem i lidt olie på en varm pande.
  3. Servér med tabouleh og lune pitabrød.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*