Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 60 minutter |
Antal personer |
person
|
Ingredienser
Tilbehør
- 1 bagekartoffel
- 2 gulerøøder i skiver
- 100 g cherrytomater
- 1 spsk olie
- 1 tsk timian
- salt og peber
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
Frikadeller
- Riv løg og hvidløg. Bland kylling med revet løg, hvidløg, æg, sennep, salt og peber.
- Bland raspen i farsen og stil den på køl i 15 minutter. Farsen formes til frikadeller og steges på panden med lidt olie.
Tilbehør
- Tænd ovnen på 200 grader. Vask bagekartoflen og skær den over på langs i to halve. Pensl den med lidt olie og drys med salt og peber. Læg de to kartoffel halvdele på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 1 time til de er møre.
- Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Vask tomaterne. Bland tomat, gulerødder, olie, timian, salt og peber sammen i lille ildfastfad, og bag i ovnen i ca. 25 minutter.
- Server frikadeller med bagekartofler og bagte grøntsager. evt. lidt fraichedressing.