Kyllingefrikadeller med kikærter

Print Recipe
Kyllingefrikadeller med kikærter
Region Dansk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 ds kikærter
  • 400 g hakket kylling max 10%
  • 1 løg revet
  • 2 æg
  • 1,5 tsk paprika
  • 1,5 tsk salt
  • peber
  • olie til stegning
Region Dansk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 ds kikærter
  • 400 g hakket kylling max 10%
  • 1 løg revet
  • 2 æg
  • 1,5 tsk paprika
  • 1,5 tsk salt
  • peber
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Hæld væden fra kikærterne og blend dem til en jævn masse.
  2. Bland kylling, kikærter, revet løg, æg og krydderier sammen til en fars, og lad det trække 5-10 minutter.
  3. Form farsen til små frikadeller og steg dem på begge sider i lidt olie på en varm pande.
Del denne opskrift
 

One Comment

  1. Mindre madspild

    I stedet for æg kan man bruge aquafaba, dvs vandet fra kikærterne, 45 g aquafaba svarer til et helt æg

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*