Kyllingegryde med estragon

Print Recipe
Kyllingegryde med estragon
Region Kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400-450 g kyllingebryst optøet
  • 2 tsk estragon tørret
  • 2,5 dl vand
  • 2 spsk citronsaft
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • salt og rigeligt peber
  • kulør
  • evt. meljævning
  • olie til stegning
Tilbehør
  • 300 g ris el. grov bulgur
  • 300 g ærter el. grønne bønner
  • 2 porrer
Region Kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400-450 g kyllingebryst optøet
  • 2 tsk estragon tørret
  • 2,5 dl vand
  • 2 spsk citronsaft
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • salt og rigeligt peber
  • kulør
  • evt. meljævning
  • olie til stegning
Tilbehør
  • 300 g ris el. grov bulgur
  • 300 g ærter el. grønne bønner
  • 2 porrer
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i mundrette stykker og svits den i 2-3 minutter i en gryde.
  2. Tilsæt vand, citronsaft og estragon, og bring retten i kog. Lad retten simre ved svag varme i 10 minutter.
  3. Tilsæt fløde, samt salt og rigeligt (frikkværnet) peber. Tilsæt evt. kulør og jævning efter smag.
  4. Kog risene som anvist på pakken. Rens porrerne og skær dem ud i stykker af ca. 5 cm. Damp bønner/ærter og porrer i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
  5. Server kyllingegryden med dampede grøntsager og enten kogte ris eller grov bulgur.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*