Kyllingegryde med estragon

Print Recipe
Kyllingegryde med estragon
Region Kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Region Kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i mundrette stykker og svits den i 2-3 minutter i en gryde.
  2. Tilsæt vand, citronsaft og estragon, og bring retten i kog. Lad retten simre ved svag varme i 10 minutter.
  3. Tilsæt fløde, samt salt og rigeligt (frikkværnet) peber. Tilsæt evt. kulør og jævning efter smag.
  4. Kog risene som anvist på pakken. Rens porrerne og skær dem ud i stykker af ca. 5 cm. Damp bønner/ærter og porrer i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
  5. Server kyllingegryden med dampede grøntsager og enten kogte ris eller grov bulgur.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*