Kyllingeoverlår i ovnen med grøntsager

Print Recipe
Kyllingeoverlår i ovnen med grøntsager
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 800 g kyllinge overlår optøet
  • 1 kg kartofler
  • 300 g gulerødder
  • 250 g cherrytomater el. tomater
  • 1 squash
  • 2 løg
  • 3 spsk olie
  • 1 spsk paprika
  • salt og peber
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 800 g kyllinge overlår optøet
  • 1 kg kartofler
  • 300 g gulerødder
  • 250 g cherrytomater el. tomater
  • 1 squash
  • 2 løg
  • 3 spsk olie
  • 1 spsk paprika
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl kartofler, løg og gulerødder, og skær dem i store grove stykker. Skær squashen i tykke halve skiver. Vask cherrytomaterne (bruger du almindelige tomater, så skær dem i kvarte).
  3. Fordel kartoflerne og grøntsagerne i en store bradepande evt. beklædt med bagepapir. Hæld olie og krydderier over, og vend det hele rundt.
  4. Læg kyllingelårene oven på grøntsagerne og drys lidt krydderier på dem.
  5. Steg det hele i ovnen i ca. 45 minutter til kyllingen er gennemstegt og grøntsager er møre.
Recipe Notes

Pris pr person: 12-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*