Lakseroulade

Print Recipe
Lakseroulade
Antal personer
Ingredienser
Wrap
  • 3 æg
  • 200 gram hakket spinat frost
  • 1 dl fraiche 5%
  • salt og peber
Laksemousse
  • 200 gram flødeost naturel
  • 200 gram røget laks
  • 1 spsk fraiche 5%
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk dild
  • salt og peber
Antal personer
Ingredienser
Wrap
  • 3 æg
  • 200 gram hakket spinat frost
  • 1 dl fraiche 5%
  • salt og peber
Laksemousse
  • 200 gram flødeost naturel
  • 200 gram røget laks
  • 1 spsk fraiche 5%
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk dild
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. 3 æg deles op i hvider og blommer.
  3. Spinaten tøes op og presses fri for væske.
  4. Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakket spinat og en klat skyr eller creme fraiche.
  5. Æggehviderne piskes stive og vendes i ægge/spinat-massen.
  6. Smør æggemassen ud på en bageplade beklædt med bagepapir i et ca. 1 cm. tykt lag.
  7. Bages ved 200 grader ovn i 12-15 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun.
  8. Fyldet: laks, creme fraiche, flødeost, citronsaft og dild blendes til en jævn masse og smages til med salt og peber. Laksemoussen smøres ud over den afkølede spinatbund, der rulles sammen til en roulade og stiles i køleskabet et par timer.
  9. Spis!
Recipe Notes

Pris pr person: 15-16 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*