Thaisuppe med rejer

Thaisuppe varmer i en kold tid og er en lækker og billig ret for både børn og voksne. Jeg bruger chili i min suppe, men det kan man jo tilsætte som det nu passer familien 🙂 Har man ikke rejer, kan man også bruge lidt kogt kylling eller kogte hvide bønner, som fyld i stedet.

Thaisuppe med rejer

5 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Suppe, Fisk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 2 alm. løg

  • 1 peberfrugt, rød eller gul

  • 3 fed hvidløg

  • 2 spsk olie til stegning

  • 2 spsk karry eller rød karrypasta

  • 7 dl vand

  • 1 bouillonterning høns eller grøntsag

  • 400 ml kokosmælk

  • 1 spsk paprika

  • 1 spsk sukker

  • chilipulver efter smag

  • 1 dl ris el. 3 dl kogte ris (f.eks. en rest)

  • salt og peber

  • 200 g rejer optøet

  • Tilbehør
  • 1 portion lynhurtige madbrød

Sådan gør du

  • Start med at få madbrødene i ovnen.
  • Suppe
  • Skær løg, rød peber og hvidløg i små stykker.
  • Opvarm olien i en stor gryde. Tilsæt først karry og lad den svitse kort af. Tilsæt løg og svits til de er klare. TIl hvidløg og peberfrugt og lad det svitse kort med.
  • Tilsæt vand, kokosmælk, bouillonterning samt 1 dl ris. Lad suppen koge til risen er møre. Tilsæt sukker, paprika og chilipulver. Smag suppen til med salt og peber.
  • Tilsæt de optøede rejer og varm suppen kort igennem. Server med lune madbrød.

2 Comments

  1. Hej Er det persille, man kan se på billedet af suppen?
    Mvh Anja

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*