Lun leverpostej m. ristede champignon og bacon

Print Recipe
Lun leverpostej m. ristede champignon og bacon
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg bacon helt tæt på en bageplade med bagepapir. Bag det i ovnen i ca. 10 min. til det er gyldent.
  3. Vask champignonerne rene, skær bunden af og skær dem i skiver.
  4. Rist champignonerne gyldne på en pande med lidt fedtstof. Krydr let med salt og godt med peber.
  5. Vend leverpostejen på hovedet ud i et ovnfast fad, stil det i den varme ovn i 7 minutter.
  6. Tag fadet ud og anret leverpostejen med champignon og bacon.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*