Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 25 gram fedtstof gerne smør
- 2 spsk mel
- 1 liter vand
- 1 bouillonterning grøntsag el. kylling
- 150-200 gram smøreost/flødeost f.eks. philadelphia el. buko
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 2 porrer i tynde ringe
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Opvarm fedtstof i en stor gryde og tilsæt melet - bland det godt sammen.
- Pisk vand i melblanding, lidt ad gangen, indtil det hele er rørt i og suppen koger.
- Tilsæt bouillonterning, flødeost, madlavningsfløde samt porreringe, og varm suppen godt igennem til flødeosten er smeltet.
- Smag til med salt og peber. Servér med lune flutes.
Recipe Notes
Pris pr. person: 7-8 kr