Pasta med vegetarisk kødsauce

Print Recipe
Pasta med vegetarisk kødsauce
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 1 ps pastagrønt eller italiensk grøntsagsblanding, frost
  • 300 g røde linser tørrede
  • 3 gulerødder revet
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 4 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 2 tsk paprika
  • evt chili frisk eller pulver
  • salt og peber
Tilbehør
  • 300 g fuldkornspasta
  • 50 g revet parmesan
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 1 ps pastagrønt eller italiensk grøntsagsblanding, frost
  • 300 g røde linser tørrede
  • 3 gulerødder revet
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 4 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 2 tsk paprika
  • evt chili frisk eller pulver
  • salt og peber
Tilbehør
  • 300 g fuldkornspasta
  • 50 g revet parmesan
Instruktioner
  1. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt posen med pastagrønt og svits 3-4 minutter.
  2. Tilsæt revet gulerod, linser, tomatpure, vand og bouillon, og lad retten simre minimum 20 minutter - rør undervejs. Tilsæt evt. mere vand undervejs, hvis linserne suger alt væden.
  3. Smag til med salt, peber og chili efter smag. Hvis du synes at saucen mangler smag, så giv den gas med mere paprika og oregano.
  4. Servér med fuldkornspasta og lidt revet parmesan.
Recipe Notes

Pris Pris pr. person: ca. 8 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*