Kikærtefrikadeller m. hvidkålstzatziki og kartoffelbåde

Print Recipe
Kikærtefrikadeller m. hvidkålstzatziki og kartoffelbåde
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kikærtefrikadeller
Hvidkålstzatziki
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kikærtefrikadeller
Hvidkålstzatziki
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend dem i 1 spsk. olie, rosmarin samt salt og peber. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Kartoflerne bages i ovnen i ca. 50 minutter.
Hvidkålstzatziki
  1. Vask og snit kålen fint. Rør en dressing af fraiche, hvidløg samt salt og peber, og vend den sammen med kålen. Sæt salaten på køl indtil den skal spises.
Kikærtefrikadeller
  1. Hak/blend de afdryppede kikærter i en minihakker, foodprocessor eller blender.
  2. Kom de øvrige ingredienser i og bland det godt sammen. Form 16-20 flade frikadeller og gennemsteg dem i olie på en pande ved middelvarme.
Recipe Notes

Pris pr. person: 9-11 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*