Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta
- 2 pk skinke i tern el. kyllingetern
- 1 broccoli i buketter
- 1 squash i tern
- 1 stort løg i tern
- 1 peberfrugt i tern
- 75 g cheasy mozzarella 13%
Bechamelsauce
- 6 dl minimælk
- 1 dl vand
- 2,5 spsk mel
- 0,5-1 tsk stødt muskatnød
- 75 g cheasy mozzarella 13%
- salt og peber
Ingredienser
Bechamelsauce
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Kog pastaen som anvist på pakken i letsaltet vand.
- Imens pastaen koger skæres grøntsagerne i mundrette stykker og der laves bechamel sauce.
Bechamelsauce
- Lav en jævning af 1 dl vand og mel. Bring mælken i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring. Tilsæt revet ost og kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Pastafad
- Fordel den kogte pasta, skinketern og grøntsagerne i et ildfast fad.
- Hæld sauce over og drys med resten af osten.
- Gratiner pastafadet i ovnen i ca. 20 minutter til osten er gylden. Servér.
- Tip: Har du grøntsagsrester der skal bruges kan de fleste grøntsager bruges i fadet. Jeg laver tit fadet ala køleskab for at få brugt rester, og elsker at bruge tomater, porrer, ærter, gulerødder, kål, osv.