Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta
- 1 blomkål i små buketter
- 1 ds kikærter Eller 200 g tørrede kikærter - husk at sætte i blød 12 timer og kog 1 time inden brug
- 300 g cherrytomater el. alm tomater i både
- 1 portion persillepesto se opskrift
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- OBS: Bruger du tørrede kikærter, skal de (sættes i blød i 12 timer og) koges 1 time i letsaltet vand
- Vask og skær tomaterne i både og blomkålen i små mundrette buketter.
- Kog pastaen som anvist på pakken - de sidste 3 minutter, koges blomkålen med.
- Køl pasta og blomkål under den kolde hane.
- Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt.
- Vend tomater , kikærter, og persillepesto sammen med den afkølede pasta og blomkål. Smag evt. til med salt og peber.
- Stil på køl eller spis med det samme.
Recipe Notes
Pris: 13-14 kr