Pastasalat med persillepesto og kikærter

Print Recipe
Pastasalat med persillepesto og kikærter
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. OBS: Bruger du tørrede kikærter, skal de (sættes i blød i 12 timer og) koges 1 time i letsaltet vand
  2. Vask og skær tomaterne i både og blomkålen i små mundrette buketter.
  3. Kog pastaen som anvist på pakken - de sidste 3 minutter, koges blomkålen med.
  4. Køl pasta og blomkål under den kolde hane.
  5. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt.
  6. Vend tomater , kikærter, og persillepesto sammen med den afkølede pasta og blomkål. Smag evt. til med salt og peber.
  7. Stil på køl eller spis med det samme.
Recipe Notes

Pris: 13-14 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*