Pastasalat med persillepesto og kikærter

Print Recipe
Pastasalat med persillepesto og kikærter
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 blomkål i små buketter
  • 1 ds kikærter Eller 200 g tørrede kikærter - husk at sætte i blød 12 timer og kog 1 time inden brug
  • 300 g cherrytomater el. alm tomater i både
  • 1 portion persillepesto se opskrift
  • salt og peber
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 blomkål i små buketter
  • 1 ds kikærter Eller 200 g tørrede kikærter - husk at sætte i blød 12 timer og kog 1 time inden brug
  • 300 g cherrytomater el. alm tomater i både
  • 1 portion persillepesto se opskrift
  • salt og peber
Instruktioner
  1. OBS: Bruger du tørrede kikærter, skal de (sættes i blød i 12 timer og) koges 1 time i letsaltet vand
  2. Vask og skær tomaterne i både og blomkålen i små mundrette buketter.
  3. Kog pastaen som anvist på pakken - de sidste 3 minutter, koges blomkålen med.
  4. Køl pasta og blomkål under den kolde hane.
  5. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt.
  6. Vend tomater , kikærter, og persillepesto sammen med den afkølede pasta og blomkål. Smag evt. til med salt og peber.
  7. Stil på køl eller spis med det samme.
Recipe Notes

Pris: 13-14 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*