Pastasalatmedkikærter

Pastasalat med persillepesto og kikærter

Søndagens salat står på en omgang super nem og lækker pastasalat med hjemmelavet persillepesto, kikærter, blomkål og tomater.

Pastasalatmedkikærter

Pastasalat med persillepesto og kikærter

3.29 fra 7 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret vegansk, Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 portion persillepesto opskrift
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 blomkål
  • 1 ds kikærter
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater i både
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • OBS: Bruger du tørrede kikærter, skal de (sættes i blød i 12 timer og) koges 1 time i letsaltet vand
  • Lav persillepestoen som anvist.
  • Vask og skær tomaterne i både og blomkålen i små mundrette buketter.
  • Kog pastaen som anvist på pakken – de sidste 3 minutter, koges blomkålen med.
  • Køl pasta og blomkål under den kolde hane.
  • Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt.
  • Vend tomater , kikærter, og persillepesto sammen med den afkølede pasta og blomkål. Smag evt. til med salt og peber.
  • Stil på køl eller spis med det samme.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

One Comment

  1. Pingback: Ugens madplan uge 36 – Milles mad

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*