Søndagens salat står på en omgang super nem og lækker pastasalat med hjemmelavet persillepesto, kikærter, blomkål og tomater.
Pastasalat med persillepesto og kikærter
Ingredienser
- 1 portion persillepesto opskrift
- 300 g fuldkornspasta
- 1 blomkål
- 1 ds kikærter
- 250 g cherrytomater el. alm tomater i både
- salt og peber
Sådan gør du
- OBS: Bruger du tørrede kikærter, skal de (sættes i blød i 12 timer og) koges 1 time i letsaltet vand
- Lav persillepestoen som anvist.
- Vask og skær tomaterne i både og blomkålen i små mundrette buketter.
- Kog pastaen som anvist på pakken – de sidste 3 minutter, koges blomkålen med.
- Køl pasta og blomkål under den kolde hane.
- Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt.
- Vend tomater , kikærter, og persillepesto sammen med den afkølede pasta og blomkål. Smag evt. til med salt og peber.
- Stil på køl eller spis med det samme.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Pingback: Ugens madplan uge 36 – Milles mad