Søndagens salat står på en omgang super nem og lækker pastasalat med hjemmelavet persillepesto, kikærter, blomkål og tomater.

Pastasalat med persillepesto og kikærter
Antal
4
personerForberedelsestid
20
minutesTilberedningstid
20
minutesFryseegnet
Nej
Det skal du bruge
300 g fuldkornspasta
1 blomkål i små buketter
1 ds kikærter Eller 200 g tørrede kikærter – husk at sætte i blød 12 timer og kog 1 time inden brug
250 g cherrytomater el. alm tomater i både
1 portion persillepesto se opskrift
salt og peber
Sådan gør du
- OBS: Bruger du tørrede kikærter, skal de (sættes i blød i 12 timer og) koges 1 time i letsaltet vand
- Lav persillepestoen som anvist i opskriften.
- Vask og skær tomaterne i både og blomkålen i små mundrette buketter.
- Kog pastaen som anvist på pakken – de sidste 3 minutter, koges blomkålen med.
- Køl pasta og blomkål under den kolde hane.
- Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt.
- Vend tomater , kikærter, og persillepesto sammen med den afkølede pasta og blomkål. Smag evt. til med salt og peber.
- Stil på køl eller spis med det samme.