Pastasalatmedkikærter

Pastasalat med persillepesto og kikærter

Søndagens salat står på en omgang super nem og lækker pastasalat med hjemmelavet persillepesto, kikærter, blomkål og tomater.

Pastasalat med persillepesto og kikærter

4 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar, vegansk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 300 g fuldkornspasta

  • 1 blomkål i små buketter

  • 1 ds kikærter Eller 200 g tørrede kikærter – husk at sætte i blød 12 timer og kog 1 time inden brug

  • 250 g cherrytomater el. alm tomater i både

  • 1 portion persillepesto se opskrift

  • salt og peber

Sådan gør du

  • OBS: Bruger du tørrede kikærter, skal de (sættes i blød i 12 timer og) koges 1 time i letsaltet vand
  • Lav persillepestoen som anvist i opskriften.
  • Vask og skær tomaterne i både og blomkålen i små mundrette buketter.
  • Kog pastaen som anvist på pakken – de sidste 3 minutter, koges blomkålen med.
  • Køl pasta og blomkål under den kolde hane.
  • Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt.
  • Vend tomater , kikærter, og persillepesto sammen med den afkølede pasta og blomkål. Smag evt. til med salt og peber.
  • Stil på køl eller spis med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*